Aanbod

Ctrl+Cee biedt heel wat hardware en software aan. Dit voor de voorbereiding en/of ter ondersteuning on-the-job.

Filter
Filter
Macbook Pro
Apple MacBook Pro 14 M2 Pro 12-Core
Deze Macbook is ideaal als mobiele computer in combinatie met ShowKontrol, Qlab of Reaper. Ook voor het tekenen in vectorworks kan deze computer gebruikt worden.
Lees meer
Audio Interface UMC204
Audio Interface UMC204HD
Behringer U-Phoria UMC204HD Deze audio interface is ideaal voor het afspelen en opnemen van geluid aan een hoge kwaliteit. 2x Mic/line input 4x output (2x Jack 6.3mm 4x Cinch) Midi in en out
Lees meer
UltraStudioRecorder
Blackmagic Ultra studio recorder
Capture HD-SDI of HDMI signalen. Ideaal voor het opnemen van shows of repetities.
Lees meer
Depence3-2
Depence3
Stage + Animate module Depence is een krachtige software om realistische visualisaties en renders te maken.
Lees meer
GrandMA3 vizkey
GrandMA Vizkey
De grandMA3 viz-key is de oplossing voor een stabiele verbinding tussen visualisatietools en grandMA3. De externe visualisator wordt herkend als een MA3 apparaat in het netwerk voor een directe verbinding met de grandMA3 sessie. Bovendien heeft de grandMA3 viz-key 512 parameters aan boord die via DMX over Ethernet kunnen worden uitgevoerd.
Lees meer
Iiyama touchscreen
Iiyama Touchscreen
iiyama ProLite T2254MSC-B1AG Dit touchscreen is voorzien van een HDMI en displayport connector. Ideaal als extra scherm aan een GrandMA3 console.
Lees meer
LumiNode 1
LumiNode 1
LumiNode 1 kan worden gebruikt als een on-port PoE powered, stand-alone nodeom ofwel één bidirectionele, volledig geïsoleerde DMX-poort of 2 netwerkprocesengines om DMX protocols te routen.
Lees meer
CV605
Marshall CV605
Deze camera is de perfecte oplossing om repetitie op te nemen en daarna de beelden te gebruiken tijdens de programmatie. Ook is dit een handige tool om tijdens de programmatie uit een andere hoek te kijken naar de belichting.
Lees meer
Qlab
Qlab
QLab is een multimedia-softwaretoepassing die wordt gebruikt voor het uitvoeren van live voorstellingen.Het is speciaal ontwikkeld voor professionals en biedt een breed scala aan functies om audio-, video- en licht elementen af te spelen en te synchroniseren. Met QLab kan je verschillende mediabestanden importeren. Vervolgens kan je cues creëren. Een cue kan bijvoorbeeld een geluidsfragment zijn, een videoclip, een lichteffect of een MIDI-trigger.
Lees meer
Reaper
Reaper
REAPER is een audioproductie-applicatie met multitrack opname. Je kan makkelijk verschillende audio bestanden beheren. Deze software is ook een handige tool om timecode shows te maken.
Lees meer
Server
Server
Deze computer is ideaal voor extreem zware toepassingen zoals 3D visualisaties. specificaties: Intel Core i9-13900KF RTX 4090 Suprim X 24GB 64GB DDR5 Ram (6000MHz) 2x SAMSUNG 980 PRO, 2 TB SSD (M.2 NVMe) 360mm Liquid cooler Windows 11 Pro Transported in flightcase
Lees meer
Showkontrol
ShowKontrol
ShowKontrol Club Deze software kan verbinding maken met de CDJ’s van een DJ, zo kan er voor elk nummer dat er gespeeld wordt een unieke timecode gegenereerd worden. Er is ook een visueel overzicht welke nummers de DJ zal spelen. Ook is er een duidelijk waveform zichtbaar van de afgespeelde muziek.
Lees meer

Wens je samen te werken?

Vraag? Denk je na over een project? Komt je project dichterbij?
Aarzel niet om contact op te nemen met ons.